Schimbam modul in care clientii vad afacerea ta!

Identitatea afacerii tale

Imaginea afacerii tale va comunica la nivel constient si subconstient cu clientii tai, construind o prima impresie puternica. Daca aceasta prima impresie este pozitiva, vei castiga increderea celor cu care stabilesti contacte si le vei putea vinde.

Beneficiile Identitatii Vizuale

Identitatea vizuala a afacerii tale este de multe ori construita din obiecte explicite, precum logo, font-uri, scheme de culori sau simboluri, ce vor fi realizate pentru a reprezenta anumite valori, idei, ba chiar si personalitatea companiei.

Identitate Vizuala Offline

In ceea ce priveste pachetul de Identitate Vizuala Oflline va putem oferi conceperea de : Bannere Stradale, Carti de Vizita, Header Documente, Flyer, Brosura, Revista, Logo, Eticheta de Produs sau Voucher.

Identitate Vizuala Online

Daca alegi pachetul de Identitate Vizuala Online, te putem ajuta cu realizarea de : Logo, Carti de Vizita, Set Bannere pentru Adwords/Remarketing, Cover Social Media, Revista Electronica PDF.

Identitate Vizuala Completa

In cazul in care alegi Pachetul de Identitate Vizuala Completa, vei beneficia de serviciile oferite atat in pachetul de Identitate Vizuala Offline, cat si in cel de Identitate Vizuala Online.
branding

Identificare Vizuala Puternica

Suntem experimentati in a ajuta afacerile sa-si dezvolte o identitate vizuala care chiar caracterizeaza cine sunt si cu ce se ocupa. Muncim pentru a afla ce iti face afacerea unica si a realiza o serie de modalitati in care prezentam acest lucru prin intermediul identitatii vizuale.

Obtine o identitate vizuala completa !

Hai sa schimbam modul in care clientii iti privesc afacerea. Contacteaza-ne acum !


Portofoliu