Iti ducem afacerea acolo unde clientii tai o pot gasi !

Promovare Organica

Echipa noastra de Experti SEO este gata sa iti examineze corespunzator nevoile organice de cautare si sa iti prezinte o solutie personalizata ca website-ul tau sa devina profitabil. Indiferent daca ai nevoie de ajutor pentru promovare in general sau doar intr-o anumita ramura de SEO noi iti stam la dispozitie.

Nota : Promovarea Organica isi face simtite efectele dupa cateva luni de munca, insa este durabila si poate sa te mentina in top si cativa ani dupa ce ai renuntat la optimizare.

Promovare Pay Per Click

Credem ca cea mai eficienta metoda de a-ti creste veniturile este sa intelegi cu adevarat nevoile clientilor tai si provocarile competitive din spatiul tau de reclame platite. In aceasta privinta putem face imbunatatiri imediat si credem ca cea mai buna strategie de marketing se face pe termen lung.

Nota : Promovarea Pay per Click isi face efectul imediat de la configurarea campaniei, insa efectul ei dispare o data cu sistarea bugetului alocat campaniei ca si cum n-ar fi existat.

Cercetare Cuvinte Cheie

Analizam calitatea si cantitatea concurentei pentru cuvintele cheie propuse spre promovare.. In functie de rezultate se poate alcatui un pachet personalizat de lucrari de promovare, care sa dea radament optim pentru site-ul tau.

SEO OnPage

Continutul (in principal textele din site) reprezinta unul din cei mai importanti factori in optimizarea unui site. Continutul trebuie sa fie oginal, sa ofere un plus de valoare vizitatorului si sa aiba o densitate optima de cuvinte cheie.

SEO OffPage

Sau Promovarea Web este al doilea factor ca importanta dupa continut. Un profil de link building bun poate urca site-ul in primele rezultate Google dar, un profil incorect de lnk-uri poate duce la penalizari Google pentru site.Hai sa discutam despre website-ul tau !

Te vom ajuta sa ajungi in prima pagina Google! Contacteaza-ne acum!

Analiza rezultatelor si ameliorarea strategiei

In functie de mai multi factori (nisa, concurenta, vechime, etc) un site va necesita o perioada mai mare sau mai scurta de promovare pentru a urca in SERP. Indicat este sa se faca SEO tot timpul, chiar si dupa ce site-ul a ajuns pe primul loc pentru a se mentine acolo (nici concurenta nu sta degeaba, si ei se promoveaza).

Ultimele articole despre SEO