Share:
Trafic

6 Moduri de a Creste Traficul unui Website

Fiecare companie are un website in zilele noastre, totusi nu toate atrag clickuri. Cu cat ai mai multi vizitatori, cu atat poti avea mai multe sanse la potentiali clienti, cu atat mai mult poti vinde si cu atat mai mult sa ceri pentru reclamele de pe website.

Dar daca afacerea ta nu se deruleaza doar pe internet, sunt sanse ca website-ul sa fie ultimul lucru la care te gandesti cu atat de multe lucruri pe cap in fiecare zi. Cu toate acestea, te sfatuiesc sa iti faci timp sa iti refaci website-ul sau sa platesti pe cineva sa faca asta.

Daca ai un website bine pus la punct, vei avea clienti fara sa iti dai seama. Iata cateva lucruri de schimbat la website pentru a avea trafic :

Actualizeaza Constant

Sa-ti actualizezi site-ul nu inseamna sa scrii ceva in fiecare ora sau in fiecare zi. In loc de acest lucru, incearca sa publici ceva nou o data sau de doua ori pe saptamana.

Incearca sa recomanzi articolele noi publicate prin intermediul retelelor sociale, cum este Facebook sau Google +, dar si newslettere. Vei vedea ca te va ajuta acest lucru, mai mult decat atat incearca sa fii constant.

Foloseste Video-uri

Eu, unul intotdeauna accesez videoclipuri. Acele iconite mici sunt foarte greu de rezistat. Prefer sa ma uit la un videoclip de 2 minute, decat sa citesc intregul website.

Un studiu recent, a descoperit faptul ca videoclipurile realizate acasa atrag cele mai multe vizualizari. Asa ca, in loc sa folosesti o companie scumpa pentru realizarea unui videoclip, pune-te in fata unui webcam si fa un video pentru clientii tai.

In acest mod le demonstrezi ca totul e spontan, natural si nu citesti de undeva ceea ce trebuie sa spui.

Incarca clipul pe Youtube si apoi pune-l pe website. Oamenii adora videoclipurile facute acasa.

Optimizeaza

SEO este important pentru orice website. Daca un site este bine optimizat, va fi pe prima pagina din Google cand un termen relevant este cautat.

Spre exemplu, daca detii un magazin de haine in Suceava si cineva cauta o rochie de vara, acesta ar putea cauta „rochie de vara Suceava” si va face click pe primele rezultate. Daca afacerea ta se afla printre acele linkuri, foarte bine.

Pentru a optimiza, foloseste cuvinte cheie in website, acele cuvinte cheie care ar putea fi folosite pentru a gasi site-ul in industria afacerii tale. Cu toate acestea nu folosi prea multe cuvinte cheie, fiindca Google va considera ca faci spam.

Publica Articole

Scrie articole si publica-le pe alte site-uri, este o modalitate grozava de a atrage click-uri catre website-ul tau.

Arata-ti expertiza in ceea ce faci scriind articole pe site-urile din nisa afacerii tale.

Publica Stiri

Comunicatele de presa sunt o alta modalitate eficienta de a atrage clickuri catre website. Exista o multime chiar si gratuite.

Recomand sa publici totusi pe cele platite pe diferite subiecte. Asigura-te ca ai un titlu atractiv, ca articolul merita publicat si ca este scris pe un ton profesionist.

Comenteaza

Exista milioane de bloguri pe fiecare subiect pe care ti-l poti imagina. Identifica blogurile de top din industia ta si comenteaza la articole interesante si de influenta.

Incearca sa nu faci un comentariu doar de dragul de a-l face, incearca sa-i adaugi valoare, dar intotdeauna include-ti semnatura cu numele tau, numele companiei tale si evident URL-ul website-ului.

 

 

 

 

Cele mai citite