Mai multe comenzi din acelasi website cu acelasi trafic !

Ce inseamna CRO ?

Mediul Online ce se afla intr-o continua dezvoltare inseamna foarte mult sa iti tii la curent vizitatorii. Daca nu interactionezi cu acestia, ii poti pierde in fata competitei. Scopul in cele din urma este sa-ti transformi vizitatorii pe care ii ai deja la costuri mici in clienti.

Cu ce te poate ajuta ?

Ai nevoie de Optimizarea Ratei de Conversie pentru ca aceste trei cuvinte inseamna cresterea vanzarilor. Indiferent de actiunile imediate a paginilor, scopul CRO este sa transforme vizitatorii tai in potentiali clienti. Vanzarile website-urilor se imbunatatesc semnificativ cu ajutorul acestui serviciu.

Analiza Initiala Website

Se analizeaza website-ul atat din punct de vedere al continutului, cat si cel al design-ului. Analizam raportul dintre numarul de vizitatori ai website-ului si numarul acelor vizitatori care devin clienti in cele din urma.

Realizarea Strategiei CRO

In urma analizei initiale a website-ului se dezvolta o strategie bine pusa la punct in vederea cresterii ratei de conversie a utilizatorilor ce acceseaza website-ul. Vom veni cu sfaturi pentru a creste numarul vanzarilor si a fideliza clientii pe care deja ii aveti pe termen lung.

Rezultate si Imbunatatire

Dupa ce s-a aplicat strategia de crestere a ratei de conversie propusa in pasul anterior, se face o analiza a rezultatelor. In functie de concluziile pe care le putem trage pe baza rezultatelor obtinute dupa aplicarea strategiei propuse, aceasta se imbunatateste in vederea cresterii randamentului.


Hai sa discutam despre website-ul tau !

Te vom ajuta vinzi mai mult cu acelasi numar de vizitatori ! Contacteaza-ne acum!

Analiza rezultatelor si ameliorarea strategiei

Optimizarea Ratei de Conversie difera de la afacere la afacere. In functie de modificarile ulterioare ce trebuie efectuate in vederea imbunatatirii CRO, acest proces poate fi repetat la diferite intervale de timp, fiindca ne dorim intotdeauna sa obtinem o rata cat mai mare de conversie, astfel obtinand vanzarile cele mai mari din cat mai putini vizitatori.

Ultimele Articole despre CRO