Despre noi

  1. Home
  2. Despre noi

Cu peste 11 ani de experienta in Online

ZAO Media a fost infiintata cu multi ani in urma si de-a lungul timpului, am reusit sa invatam foarte multe, sa testam si sa acumulam informatii din mediul Online. Foarte multi dintre concurentii nostru nu beneficiaza de aceasta experienta, de aceea iesim in fata pentru a va ajuta.

Experienta ne-a ajutat sa fim experti in mai multe domenii online.

1 an
Experienta
45 %
Promptitudine
45 %
Profesionalism
12/1
Comunicare

Am pornit mici si am ajuns la un nivel in care suntem intr-o continua dezvoltare. Echipa noastra invata in fiecare zi ceva nou din domeniul de expertiza, participam la cursuri de dezvoltare personala, seminare si ne dorim foarte mult sa fim cei mai buni pentru tine!

Strategie de Marketing

Inainte de a incepe promovarea online a website-ului tau, se va face o strategie de marketing bine pusa la punct care sa aduca rezultate afacerii tale.

Teste

Intotdeauna se vor face teste pentru a se determina care dintre strategii functioneaza cel mai bine pentru afacerea ta. Cea mai buna strategie va fi aplicata!

Siguranta

In timp ce se va lucra la website-ul tau, dar si la promovarea acestuia. Toate informatiile vor fi pastrate in firma si nimeni altcineva nu va avea acces la ele, fiind intr-o deplina siguranta.

Cod curat

In momentul in care se va lucra la website, vei avea un cod curat si nu se vor folosi artificii pentru a determina motoarele de cautare sa va claseze mai bine. Vom folosi strategii de White Hat SEO.

Flexibilitate

Suntem foarte flexibili, asa ca poti apela la noi cu cea mai mare incredere, fiindca iti vom intelege nevoile si iti vom indeplini necesitatile.

Deadline-uri Indeplinite

Echipa lucreaza intr-un ritm rapid si sigur, iar deadline-urile impuse vor fi cu siguranta indeplinite.

Echipa Noastra

Fiecare dintre membrii echipei a fost bine selectionat pentru a aduce un plus in aceasta companie. Intreaga echipa va sta la dispozitie in momentul in care avem un contract.

Adrian – CEO

Adrian Popa este finantatorul si creatorul acestei companii. Acesta este foarte dedicat clientilor si este la fel ca si un coleg pentru membrii echipei.

Alexandra – Project Manager

Alexandra este un copywriter bun si se ocupa de tot ceea ce tine de acest serviciu, dar este implicata si pe partea de SEO proactiv.

Andrei – Project Manager

Andrei este project managerul companiei si sta la dispozitie firmei cu experienta in Content Writing, SEO, Marketing, dar si CRO.

Catalina – Asistent Manager

Catalina este Asistent Managerul companiei, fiind persoana care stie cate ceva din toate domeniile si ajutand echipa cu orice este necesar.

Florin – SEO Manager

Florin este membrul echipei care se ocupa cu administrarea si gestionarea proiectelor pe SEO, dar si ghidarea echipei SEO.

Mona – Copywriter

Mona este acel membru al companiei ZAO Media ce se ocupa cu redactarea de texte, interpretarea acestora, traducerea, dar si tot ceea ce tine de serviciile copywriting.

Ia legatura cu noi

Blog