Cu peste 11 ani de experienta in Online

ZAO Media a fost infiintata cu multi ani in urma si de-a lungul timpului, am reusit sa invatam foarte multe, sa testam si sa acumulam informatii din mediul Online. Foarte multi dintre concurentii nostru nu beneficiaza de aceasta experienta, de aceea iesim in fata pentru a va ajuta.

Experienta ne-a ajutat sa fim experti in mai multe domenii online.

Am pornit mici si am ajuns la un nivel in care suntem intr-o continua dezvoltare. Echipa noastra invata in fiecare zi ceva nou din domeniul de expertiza, participam la cursuri de dezvoltare personala, seminare si ne dorim foarte mult sa fim cei mai buni pentru tine ! 

Experienta
Promptitudine
Profesionalism
Comunicare

Strategie de Marketing

Inainte de a incepe promovarea online a website-ului tau, se va face o strategie de marketing bine pusa la punct care sa aduca rezultate afacerii tale.

Teste

Intotdeauna se vor face teste pentru a se determina care dintre strategii functioneaza cel mai bine pentru afacerea ta. Cea mai buna strategie va fi aplicata !

Siguranta

In timp ce se va lucra la website-ul tau, dar si la promovarea acestuia. Toate informatiile vor fi pastrate in firma si nimeni altcineva nu va avea acces la ele, fiind intr-o deplina siguranta.

Cod curat

In momentul in care se va lucra la website, vei avea un cod curat si nu se vor folosi artificii pentru a determina motoarele de cautare sa va claseze mai bine. Vom folosi strategii de White Hat SEO.

Flexibilitate

Suntem foarte flexibili, asa ca poti apela la noi cu cea mai mare incredere, fiindca iti vom intelege nevoile si iti vom indeplini necesitatile.

Deadline-uri Indeplinite

Echipa lucreaza intr-un ritm rapid si sigur, iar deadline-urile impuse vor fi cu siguranta indeplinite.

Echipa Noastra

Fiecare dintre membrii echipei a fost bine selectionat pentru a aduce un plus in aceasta companie. Intreaga echipa va sta la dispozitie in momentul in care avem un contract.

Ia legatura cu noi