Trafic mai mare = Mai multe comenzi !

Ce este traficul web ?

Traficul Web reprezinta numarul de vizitatori adusi zilnic prin diferite metode pe website-ul afacerii tale. Daca incercam sa traducem trafic web prin dictionar, vom afla ca este cantitatea de date trimise si primite de vizitatori, cu toate acestea ar trebui sa stim faptul ca traficul web nu ar trebui sa provina din roboti.

De ce am nevoie de trafic web?

Daca ai un website, probabil ca deja stii importanta traficului web pe website-ul tau. Traficul Web este pentru Internet Marketing ca numarul de oameni care intra zilnic intr-o alimentara sau orice alt magazin. Este unul din putinele lucruri care conteaza. Daca nu poti genera trafic catre website-ul tau nu ai cui sa vinzi.

Trafic Organic (SEO) si PPC

Dupa cum cu siguranta ti-ai dat seama exista mai multe modalitati de a conduce trafic catre website-ul tau. Una dintre aceste modalitati este obtinerea de trafic organic prin intermediul SEO sau platit prin intermediul campaniilor PPC.

Social Media

O alta modalitate moderna de a obtine trafic pe website-ul tau sunt retelele sociale. Gandeste-te ca majoritatea oamenilor petrec timpul pe Facebook, asa ca nu-ti vom irosi oportunitatea de a te promova si prin intermediul Social Media.

Email Marketing

Email Marketing-ul este o modalitate foarte buna de a obtine trafic targetat. Cu ajutorul anumitor strategii vom determina vizitatorii tai sa se aboneze la newsletter-ul tau, ca in cele din urma sa poti avea control asupra sa prin intermediul email-ului.


Incepe sa atragi trafic catre website-ul tau !

Te vom ajuta sa cresti traficul de pe website-ul tau ! Contacteaza-ne acum!

Analiza rezultatelor si ameliorarea strategiei

Sa intelegi faptul ca afacerea ta pe internet este deschisa 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana te va ajuta sa apreciezi importanta de a atrage trafic targetat pe website-ul tau. O crestere a traficului tau targetat inseamna implicit o crestere a oportunitatii de a-ti creste profitul afacerii.

Ultimele articole despre Trafic